Diciembre 08, buen final de año!

Aquí os dejamos con un muy buen video, casi cortometraje, editado por Pau Aparicio. Un resumen del mes de Diciembre de lo que podría ser la espera de cualquiera de nosotros, observando la larga calma y esperando con ansiedad la llegada de las primeras ondas surfeables a nuestra playa. Muchos esperábamos algo más de tamaño para este último levante del año pero podemos dar grácias por los 4 días de olas que hemos podido disfrutar.





Parece que para este fin de semana nos puede llegar una nueva entrada de mar del norte con algo más de mar de fondo, lluvia i frío. Estaremos pendientes de las previsión de esta noche para ver por dónde andará.

Queremos dar las grácias a Pau e igualmente a todos aquellos que nos mandan fotos por su colaboración, para todo el mundo es una satisfacción verse en una foto!

Un Saludo y feliz 2009 para todos!!
TSC

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicitats pel video Pau!!! és realment gratificant veure que hi ha gent que perd una estoneta d'estar a l'aigua per enregistrar als altres... Moltes gràcies!!! Ah! el desconegut es diu Marc "mentxilla" bon "tubet miracler", jajajaja.
Esperem que el 2009 sigui tan bó com el 2008...

Bon any a tots!!!

Anònim ha dit...

Hola, Jordi!
Espero que en Marc no s'hagi molestat (això de "desconegut" li dona un aire "pipeline", no em diràs que no...). Mira que me'l vas dir dos o tres cops, el nom de "mentxilla"; doncs no vaig ser capaç d'enrecordar-me'n a l'hora de editar el video! A veure si en una altre ocasió el grabo a ell i a d'altres.
M'alegro de que hagi agradat la "chapucilla"!
Ens veiem per la platja, espero...,
Pau

Anònim ha dit...

Molt bon video Pau!!A veure si podem recollir mes material D´aquets dies i entre tots muntem un bon reportatje.Aixo sempre s´agraeix.A veure si ens veiem aviat a l´aigua.Aguuur.Txusmari